Onderzoeken

De verschillende onderzoeken en verdere uitleg die je kunt kiezen bij "Dokter M." vind je hier.

Voor wie? Iedere jongen tot 30 jaar kan een onderzoek aanvragen. Er komt voortaan 2 keer per jaar een dag voor 30+ers waar dan ook 30+ers welkom zijn. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijker.

Waar? Een onderzoek vindt plaats in Gent, België. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (trein, bus, tram) en er is voldoende parkeerplaats voor als je met de wagen komt.

Veiligheid en gezondheid? Dokter M speelt niet met je gezondheid. Er worden weinig instrumenten gebruikt en de instrumenten die gebruikt worden en waar een veiligheidsrisico aan vast hangt zijn wegwerp of worden na elk gebruik chemisch èn thermisch gereinigd. Dokter M. respecteert je privacy. Discretie en veiligheid  is één van de basissen van dit spel. Door ervaring in omgang met jongeren ken ik veel van de problemen en vragen waar veel jonge mannen mee zitten. En door méér dan 10 jaar ervaring als speelarts kan ik ondertussen vrij goed beoordelen of je normaal bent. Bovendien kreeg ik ook een paar opleidingen door een echte arts die mijn onderzoeken heeft doorgenomen en uitgelegd heeft wat ik vooral niet moet doen. Daarom zul je bij mijn onderzoeken geen spelletjes vinden waarbij catheters of sounds gestoken worden, en doe ik niet aan de harde SM praktijken.

Wie is Dokter M.? Dokter M. is 40 jaar oud, hoger opgeleid, en al meer dan 10 jaar met dit spel bezig. Dit is misschien een beetje rare hobby maar na 10 jaar kan ik garanderen dat er zeer veel jongens en mannen rondlopen met deze medical roleplay fantasie.

De Onderzoeken? We hebben voor elk wat wils. Ben je op zoek naar wat meer zekerheid over je lichaam, bevestiging van je normaal zijn of een grondige controle? Of wil je de spanning van de schoolonderzoeken herbeleven in een realistische setting? Wil je misschien liever een strengere miltiare versie daarvan beleven? Wil je je lichaam en je seksualiteit onderwerpen aan testen of vind je het leuk om ongeremd onderzocht te worden? Wil je volgpatient worden en je lichaam en je geslachtsdelen laten opvolgen gedurende een aantal jaren met specifieke testen? Wil je het graag iets harder en vind je het fijn volledig onderworpen te zijn, terwijl er gespeeld wordt met je lichaam en zijn grenzen? Het kan allemaal met respect voor jouw wensen in een veilige en realistische setting.

Subcategorieën

Het mag dan een onderzoek voor de fun zijn, het hoeft daarom niet zinledig te zijn. Sommige van de onderzoeken leren je dingen bij over je eigen lichaam. Vooral vragen als: "ben ik normaal" kannen vrij eenvoudig tijdens een dergelijk onderzoek beantwoord worden.
Als je graag wilt pronken met een exclusief attest dan hebben we hier wel een paar leuke spelletjes waarbij je aan het einde van het onderzoek een geplastificeerd attest kaartje meer naar huis mag nemen.

Het lichaam van sporters staat bij elke soort sport bloot aan een andere belasting. Het lichaam en de gezondheid wordt daarbij best op regelmatige basis opgevolgd. Voor de verschillende soorten sport heeft "DRM" een aangepast onderzoek voorzien...