Medisch Onderzoek opleggen aan iemand

Gebruiker beoordeling: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Schachten ondergaan elk jaar weer vrijwillig talloze opdrachten om zich te laten ontgroenen. Schachten zijn gedroomde personen voor een medische keuring waarbij ze net langer dan noodzakelijk bloot moeten en hun erectie moeten laten opmeten.

Geef ze de keuze, voor een publiek uit de kleren gaan of privaat op dokteronderzoek komen en de resultaten laten doorgeven aan het praesidium of uithangen ad valvas. Schachtentemmers en praeses, laat een dit academiejaar eens een aantal schachten op keuring komen bij Dokter M.

De studentenvereniging maakt kenbaar dat ze een reeks schachten aan het onderzoek willen onderwerpen door een korte mail te schrijven via  schachtenkering(at)dokterm.be. Zo krijgt de studentenvereniging een identificatienummer en dan kan de schachtentemmer gewoon een formulier downloaden, invullen en aan een schacht geven als opdracht. Op dit formulier staat het mailadres waar de schacht de afspraak met de dokter moet maken en kan de schachtentemmer de nodige gegeven opschrijven en aankruisen wat hij wens dat er met de schacht gedaan wordt. Het onderzoek kan op verschillende dagen maar in ieder geval elke donderdag van oktober tussen 19u30 en 22u.

Standaard wordt elke schacht gewogen, gemeten, wordt hij in zijn blootje gezet en wordt zijn penis en zijn balzak onderzocht.

De keuzeopties zijn:

  1. Algemene lichamelijke en seksuele ontwikkeling
  2. Test A: erectie opmeten ja/neen
  3. Test B: ejeculatieproef doen (duur: +10min) 1 keer
  4. Test X: ejeculatieproef maximum testen op 90 minuten
  5. Snelonderzoek: hierbij worden de basis onderzoeken overgeslagen wordt hij direct in zijn blootje gezet en enkel gewogen, gemeten, en de penis en  balzak onderzocht

Het standaard onderzoek (uitgezonderd snelonderzoek) loopt in principe af zoals bij de schooldokter. Eerst in een potje plassen, dan enkel gekleed in onderbroek volledig opmeten en wegen, ogen, neus, oren, mond en tanden worden onderzocht. De bloeddruk wordt gemeten, het hart en longen beluisterd en de buik afgetast.

Dan wordt de onderbroek verwijderd en volgt een onderzoek van de geslachtsdelen. Bij de "grondige onderzoeken" moet de schacht zijn erectie tonen en wordt die gemeten, bij de ejaculatieproef moet hij ook bewijzen dat hij kan ejaculeren, bij de ejaculatieproef "maximum testen" moet de schacht op 1u30 tijd proberen zo vaak als mogelijk klaar te komen. Het aantal gelukte pogingen wordt dan op het formulier genoteerd.

Daarna mag de schacht zich weer aankleden en krijg hij een brief mee met de resultaten.