Gebruiker beoordeling: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

In de schooltijd waren de medische schoolonderzoeken altijd wel spannend. Sommigen keken huiverig uit naar het bezoek aan de schooldokter, anderen vertelden dan weer met plezier stoere verhalen die die eersten nog meer de daver op het lijf joegen. Maar al bij al hebben veel jongens er herinneringen aan over gehouden waardoor ze sexueel opgewonden raken bij de gedachte aan een grondig medisch onderzoek te ondergaan of zelf uit te voeren.

Het onderzoek bij de schooldokter loopt in principe af zoals bij de schooldokter. Je komt bij de dokter binnen met enkel nog je onderbroek/slip/boxershort aan en in de hand je vragenlijst.

Je wordt eerst volledig opgemeten en gewogen, je ogen, neus, oren, mond en tanden worden onderzocht. Je bloeddruk wordt gemeten, je hart en longen beluisterd en je buik en de rest van je lichaam minutieus geïnspecteerd.

Dan wordt je ondergoed verwijderd en volgt een nauwkeurig onderzoek van je geslachtsdelen en je anus.

Al naargelang de beperkingen die je invulde op je vragenlijst verlangt de dokter een spermastaal en wordt gevraagd een urinestaal te produceren, al dan niet onder toezicht. 

Daarna mag je je weer aankleden.


Kenmerken: Soft, realistisch onderzoek om de spannende gevoelens van een vroeger schoolonderzoek boven te halen.

Voor wie? Voor beginners in medical role play, voor jongens en mannen die hierover fantaseren

Leeftijd: Dit onderzoek is mogelijk voor jongens en mannen tot 30 jaar. Twee keer per jaar is er voortaan een mogelijkheid voor iedereen tot 40 jaar mits  tussenkomt is de kosten.