Gebruiker beoordeling: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dit onderzoek is erg spannend om te doen met een gewone vriend, iemand die je niet intiem kent. Maar ook met je partner kan dit spel heel spannend gemaakt worden. Dan kan het onderzoek ook werkelijk tot op het bot gaan... ;-)

Jullie komen bij de dokter binnen met enkel nog de onderbroek/slip/boxershort aan. Elk wordt apart eerst volledig opgemeten en gewogen, ogen, neus, oren, mond en tanden worden onderzocht, terwijl je vriend toekijkt. Dan is hij aan de beurt. Dan wisselen we weer en wordt de bloeddruk gemeten, hart en longen beluisterd en de buik afgetast, staand en liggend. Dan wisselen we weer.

We hebben een gesprek over jullie sexualiteitsbeleving en dan wordt aan 1 van de twee gevraagd het ondergoed te verwijderen en dan daarna de andere. De dokter onderzoekt bij beide jongens de geslachtsorganen met en zonder erectie en inclusief de anale regio. Na een onderzoek van jullie potentie en viriliteit waarbij jullie beiden een spermastaal moeten afleveren, mogen jullie nog even onder toezicht van de dokter in het potje plassen en dan terug de kleren aantrekken.

Resultaten worden nadien gezamelijk besproken.


Kenmerken: van soft tot grondig tot op het bot.

Voor wie? Voor jongens die graag eens samen met een vriend of hun partner voor de dokter zouden staan en daarbij alles van hun sexulaiteit moeten tonen. Spannend, speels en ondeugend.

Leeftijd: Dit onderzoek is mogelijk voor jongens en mannen tot 30 jaar.