Onderzoeken met dwingend karakter

Gebruiker beoordeling: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Dit is ons zwaarste onderzoek. Deze testen, de vragenlijst en het keuringonderzoek is een volledige doorlichting van je seksualiteit. Er zijn nagenoeg geen optiesl. Je krijgt een lange vragenlijst over je seksualiteit, je fantasieën, je gedrag, je ervaring, etc...   Je komt dan bij de dokter binnen met enkel nog je onderbroek/slip/boxershort aan. Je wordt eerst volledig opgemeten en gewogen, en dan moet je ondergoed uit. Naakt worden je bewegingen en je lichaamsbouw bekeken. Daarna worden je ogen, neus, oren, mond en tanden onderzocht, je bloeddruk gemeten, je hart en longen beluisterd en je buik en de rest van je lichaam minutieus geïnspecteerd.

De dokter overloopt je vragenlijst samen met je en bespreekt, stelt vragen en gaat dieper in op je antwoorden. Dan moet je voor de dokter komen staan en volgt een zeer nauwkeurig en uitgebreid onderzoek van je geslachtsdelen, je anus en je prostaat. Het plassen en produceren van meerdere zaadstalen tot de voorraad is uitgeput (minimum 4) is verplicht onder toezicht van de dokter. Je hebt geen recht op privacy tijdens dit onderzoek Indien de dokter afwijkingen vaststelt dan moet daar tijdens het onderzoek verdere, grondige en doortastende vaststellingen worden gemaakt. Inspraak van de patiënt is hierbij uit den boze.

Daarna mag je je weer aankleden.


Kenmerken: zwaar vernederend diepgaand, lang (on)nodig naakt, geen mogelijkheid tot bijsturen of weigeren. Het moeten ondergaan. Rukken tot je piemel pijn doet, zolang er nog een druppel zaad uit komt tot alle sperma op is.

Voor wie? Voor gevorderden in medical role play of SM, voor jongens en mannen die erover fantaseren om hun seksualiteit als object te laten onderzoeken en weinig keuze te hebben bij de onderwerping.

Duur: ca 3-4 uur

Leeftijd: Dit onderzoek is mogelijk voor jongens en mannen tot 30 jaar.

 

Gebruiker beoordeling: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Deze behandeling doet je een realistische besnijdenis ondergaan waarbij verschillende technieken gebruikt worden om de ervaring intens te maken. Voor alle duidelijkheid er wordt NIET besneden en er komt geen bloed aan te pas. Ook besneden jongens kunnen dit ondergaan.

Stap 1 voorbereiding

De patiënt ondergaat een standaard onderzoek en wordt geschoren. De voorhuid, de penis en de eikel worden ontsmet.

Stap 2 klaarleggen

Je ligt op je rug, benen bengelen van de tafel, knieën wijd uit elkaar, de dokter ertussen. Er wordt een ijspack rond je penis gelegd om de regio te verdoven.

Stap 3 de eerste knip en dan ...

Na de "verdoving" worden de klemmen geplaatst en voel je de eerste knip van boven in je voorhuid. Je eikel wordt bloot gelegd en de ruimte waar "geknipt" krijgt een branderig gevoel (dmv een onschadelijk stof, Capsaïcine die een pijnlijke prikkel geeft). Door middel van prikjes wordt het naaien gesimuleerd.

Stap 4 de afwerking

De voorhuid wordt naar achteren geplakt en je eikel en voorhuid wordt gereinigd met een "ontsmettingsmiddel" en er komt een verband rond de penis (Dat verband mag je pas thuis verwijderen).


Kenmerken: vernederend, onnodig naakt, pijnlijk en vervelend

Voor wie? Voor gevorderden in medical role play of SM, voor jongens en mannen die erover fantaseren iets pijnlijks te moeten ondergaan en weinig keuze willen.

Leeftijd: Dit onderzoek is mogelijk voor jongens en mannen tot 30 jaar.

 

Gebruiker beoordeling: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Nu de legerdienst is afgeschaft komen nog maar weinig jongens tot het genoegen de legerdienstkeuring te mogen beleven. In veel gevallen was dit onderzoek voor veel jongens een belangrijk onderdeel van de overgang van jongen naar man.

Het keuringonderzoek is een no nonsens onderzoek. Er zijn geen optiesl. Je komt bij de dokter binnen met enkel nog je onderbroek/slip/boxershort aan. Je wordt eerst volledig opgemeten en gewogen, en dan moet je ondergoed uit. Naakt worden je bewegingen en je lichaamsbouw bekeken en wordt je verplicht een paar sportoefeningen te doen. Daarna worden je ogen, neus, oren, mond en tanden onderzocht, je bloeddruk gemeten, je hart en longen beluisterd en je buik en de rest van je lichaam minutieus geïnspecteerd.

Dan moet je voor de dokter komen staan en volgt een zeer nauwkeurig en uitgebreid onderzoek van je geslachtsdelen, je anus en je prostaat. Het plassen en produceren van zaadstaal is verplicht onder toezicht van de dokter. Je hebt geen recht op privacy tijdens dit onderzoek Indien de dokter afwijkingen vaststelt dan moet daar tijdens het onderzoek verdere, grondige en doortastende vaststellingen worden gemaakt. Inspraak van de patiënt is hierbij absoluut uit den boze.

Daarna mag je je weer aankleden.


Kenmerken: (licht) vernederend, onnodig naakt, geen mogelijkheid tot bijsturen of weigeren. Het moeten ondergaan.

Voor wie? Voor beginners en gevorderden in medical role play of lichte SM, voor jongens en mannen die erover fantaseren weinig keuze te hebben bij dit soor spellen.

Leeftijd: Dit onderzoek is mogelijk voor jongens en mannen tot 30 jaar. Twee keer per jaar is er voortaan een mogelijkheid voor iedereen tot 40 jaar mits  tussenkomt is de kosten.