Gewone speelonderzoeken

Gebruiker beoordeling: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Dit onderzoek is erg spannend om te doen met een gewone vriend, iemand die je niet intiem kent. Maar ook met je partner kan dit spel heel spannend gemaakt worden. Dan kan het onderzoek ook werkelijk tot op het bot gaan... ;-)

Jullie komen bij de dokter binnen met enkel nog de onderbroek/slip/boxershort aan. Elk wordt apart eerst volledig opgemeten en gewogen, ogen, neus, oren, mond en tanden worden onderzocht, terwijl je vriend toekijkt. Dan is hij aan de beurt. Dan wisselen we weer en wordt de bloeddruk gemeten, hart en longen beluisterd en de buik afgetast, staand en liggend. Dan wisselen we weer.

We hebben een gesprek over jullie sexualiteitsbeleving en dan wordt aan 1 van de twee gevraagd het ondergoed te verwijderen en dan daarna de andere. De dokter onderzoekt bij beide jongens de geslachtsorganen met en zonder erectie en inclusief de anale regio. Na een onderzoek van jullie potentie en viriliteit waarbij jullie beiden een spermastaal moeten afleveren, mogen jullie nog even onder toezicht van de dokter in het potje plassen en dan terug de kleren aantrekken.

Resultaten worden nadien gezamelijk besproken.


Kenmerken: van soft tot grondig tot op het bot.

Voor wie? Voor jongens die graag eens samen met een vriend of hun partner voor de dokter zouden staan en daarbij alles van hun sexulaiteit moeten tonen. Spannend, speels en ondeugend.

Leeftijd: Dit onderzoek is mogelijk voor jongens en mannen tot 30 jaar.

 

Gebruiker beoordeling: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

In de schooltijd waren de medische schoolonderzoeken altijd wel spannend. Sommigen keken huiverig uit naar het bezoek aan de schooldokter, anderen vertelden dan weer met plezier stoere verhalen die die eersten nog meer de daver op het lijf joegen. Maar al bij al hebben veel jongens er herinneringen aan over gehouden waardoor ze sexueel opgewonden raken bij de gedachte aan een grondig medisch onderzoek te ondergaan of zelf uit te voeren.

Het onderzoek bij de schooldokter loopt in principe af zoals bij de schooldokter. Je komt bij de dokter binnen met enkel nog je onderbroek/slip/boxershort aan en in de hand je vragenlijst.

Je wordt eerst volledig opgemeten en gewogen, je ogen, neus, oren, mond en tanden worden onderzocht. Je bloeddruk wordt gemeten, je hart en longen beluisterd en je buik en de rest van je lichaam minutieus geïnspecteerd.

Dan wordt je ondergoed verwijderd en volgt een nauwkeurig onderzoek van je geslachtsdelen en je anus.

Al naargelang de beperkingen die je invulde op je vragenlijst verlangt de dokter een spermastaal en wordt gevraagd een urinestaal te produceren, al dan niet onder toezicht. 

Daarna mag je je weer aankleden.


Kenmerken: Soft, realistisch onderzoek om de spannende gevoelens van een vroeger schoolonderzoek boven te halen.

Voor wie? Voor beginners in medical role play, voor jongens en mannen die hierover fantaseren

Leeftijd: Dit onderzoek is mogelijk voor jongens en mannen tot 30 jaar. Twee keer per jaar is er voortaan een mogelijkheid voor iedereen tot 40 jaar mits  tussenkomt is de kosten.