De gewone onderzoeken (keuringen, schoolonderzoeken) 

Een speelonderzoek loopt vrij gelijk qua afloop met een echt onderzoek bij een keuringsdokter. Je krijgt eerst een vragenlijst waar ik peil naar je wensen voor het onderzoek en naar dat wat je absoluut niet wil. Samen met een reeks vragen over je gezondheid en je sexualiteit.

Je mag je daarna uitkleden tot op je onderbroek, je wordt helemaal opgemeten en gewogen, je ogen, oren, mond, tanden en klieren worden uitgebreid onderzocht. Je bloeddruk wordt gemeten en je hart en longen worden beluisterd.   

Dan komt het uur der waarheid en ontbloot je je geslachtsdelen voor een uitgebreid onderzoek van penis, eikel, voorhuid, zaadleiders, teelballen, liesstreek, erectie, sperma, urine en de anus. Al naargelang je wensen (die je opgaf via de vragenlijst)  worden bepaalde elementen nauwkeuriger doorgevoerd of geschrapt.

De speciale onderzoeken met educatief karakter (pre sex check,  ben ik normaal)

verlopen een stuk anders, zoals beschreven bij het onderzoek zelf.

De opgelegde onderzoeken (onderzoek mijn vriend, studentendoop, ontgroeningen, moedproeven,...), de funattesten en keuringen met attest

zijn allemaal van het karakter dat je een standaard procedure ondergaat en een aantal van de bevindingen op een attest genoteerd worden om voor te leggen aan de opdrachtgever of gewoon voor jezelf.

Een onderzoek bij Dokter M. kost helemaal niets als je binnen de leeftijdsgrenzen valt.  Wie daarbuiten valt kan 2 keer per jaar, onderzocht worden mits deelname in de kosten.