Gebruiker beoordeling: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Als schoolarts Jan zat ik zoals iedere dag in mijn medisch onderzoekspraktijk op een school. Iedere dag controleer ik ongeveer 20 meisjes en 20 jongens. Hieronder kan je een overzicht lezen van hoe ik Hanne een meisje uit die school onderzocht. 

Op een dag zat ik in mijn praktijk. Ik had net de vorige student weg laten gaan.  Ik ging naar de wachtkamer en riep de volgende. een meisje stond op en kwam naar me toe. Ik vroeg wat haar naam was waarop zij zei Hanne. Ik zei Hanne ik ga jou zodadelijk onderzoeken dus je mag mij volgen. Ik nam haar mee naar de omkleed ruimte waarop ik zei hier mag u zich uitkleden. Hanne stelde mij meteen de vraag wat ze moest uittrekken. Ik zei haar dat ze alles mocht uittrekken buiten haar onderbroekje en bh. 

Toen ze klaar was kwam ze binnen. Ik vroeg haar plaats te nemen en stelde een aantal vragen. Hanne zei dat ze 13 jaar was en nog geen vriendje had gehad. Ik vroeg haar of ze wist wat er ging gebeuren vandaag waarop zij zei neen. Ik vertelde haar: ik ga eerst je rug controleren en daarna je benen. Als ik daar mee klaar ben ga ik naar je hart luisteren. Na dat onderzoekje zal ik even naar jouw borsten moeten kijken. Daarna mag je gaan liggen en zal ik jouw buik bevoelen. Als we dat allemaal gedaan hebben zal ik je vragen je onderbroekje uit te trekken en zal ik even naar jouw vagina moeten kijken. 

Ze vroeg me onmiddellijk wat ik bedoelde met naar haar vagina te kijken en of dat dat wel nodig was. Ik vertelde haar: je hoeft je geen zorgen te maken. Ik ga heel kort even naar jouw vagina kijken en kort ook even in je voelen. Ik weet dat meisjes dit niet zo graag hebben maar toch zal het even moeten. Nogmaals het duurt helemaal niet lang ik ga enkel eventjes je vagina controleren. 

toen ik haar had gerust gesteld deed ik de basisonderzoeken zoals het hart en de longen.wanneer ik hiermee klaar was vroeg ik haar om haar bh uit te doen om haar borsten te kunnen controleren Ze deed haar bh uit en liet me toe haar borstjes te controleren. om haar te kunnen onderzoeken duwde ik op de borst daarna kneedde ik de borsten om ze te bevoelen en om af te ronden keek ik ook of haar tepeltjes in orde waren. Wanneer dit allemaal in orde was vroeg ik haar om even te gaan liggen op de tafel.

ze klom op de tafel en vroeg me wat ik ging doen.ik legde haar uit dat ik even haar buik ging onderzoeken. Hierbij drukte ik op de buik en vroeg telkens of ze pijn had. Daarna tikte ik telkens op de onderbuik om ook hier te controleren of dat alles ok was. alles was in orde aan haar buik en ik zei dat het onderzoek bijna gedaan was. Ik vertelde haar dat ik om af te ronden ook eventjes in haar onderbroekje zou moeten kijken. Terwijl ik twee handschoentjes aandeed vroeg ik haar om haar onderbroekje even uit te doen.

wanneer ze dit had gedaan ging ik terug naar de tafel en vroeg haar om haar beentjes zo ver mogelijk te spreiden dat ik zo goed mogelijk haar vagina kon onderzoeken. Ze spreidde haar benen en vroeg me angstig wat ik ging doen. Ik vertelde har dat ze geen bang hoefde te hebben en dat ik eert even de buitenkant ging onderzoeken. Ik bekijk haar vagina uitwendig en trok hierbij ook aan de schaamlippen van haar. 'Goed zo hanne dit ziet er allemaal zeer goed uit'. 'Nu ga ik heel even in je voelen, hierbij ga ik wel een beetje gel aan mijn vinger doen'. Gaat dit pijn doen vroeg hanne. 'Nee hoor hanne als jij je goed ontspant zal dit geen pijn gaan doen'. Ik deed wat gel op mijn vinger en ging terug naar haar. 'Ok je mag je heel even ontspannen dan ga ik met 1 vinger even in je voelen' hanne ontspande zich en mijn vinger kon naar binnen. ik bevoelde haar volledig en vertelde haar dat ik een tweede vinger naar binnen zou brengen. "Auw dokter auw dit gaat niet stop even", zei hanne. ik vertelde haar dat ze rustig moest zijn en dat het dan zou lukken.

Na even gerust te hebben probeerde ik opnieuw met twee vingers. "Auw dokter dit gaat niet auw". ik vertelde hanne: "het zal toch even moeten hanne het zal eventjes vervelend voelen toch ga ik hem nu in je brengen". hanne riep even van de pijn maar deze keer stopte ik niet ik deed gewoon verder zonder naar haar geschreeuw te luisteren. Na veel proberen staken beide vingers in haar. Ik bevoelde haar en voelde dat alles oke was. Daarom haalde ik beide vingers eruit.

"goed Hanne tijd voor het volgende, zodadelijk ga ik nog even en eendenbek bij je nar binnen brengen om nog beter je binnenkant te kunnen bekijken". Hanne vroeg me of dit pijn zou gaat doen waarop ik zei dat dit geen pijn doet maar enkel wat vervelend is. "Hanne maar voor we dit gaan doen ga ik eerst even je temperatuur meten. Je mag daarom deze thermometer in je mond steken en even je benen opteren". "Ik ga er ook een in je poep steken en ja ook eentje zal in dat spleetje van jou moeten. Of je nu wilt of niet ik stek het erin op mijn manier" ok jouw temperatuur is ok nu ga ik even met een eendenbek in je vagina kijken je mag me even helpen door met beide handen je spleetje zo ver mogelijk open te rekken dan kan ik hem er zo insteken. Ok Hanne dat is ook in orde voordat ik deze eruit haal moet ik  ook nog een spuitje in je binnenste schaamlippen geven. Ik weet dat je dit niet wilt maar toch ga je stil moeten blijven liggen. Ik zal het zo snel mogelijk doen maar je mag niet beginnen schudden of gillen. Ik nam de spuit deed de vloeistof erin ging tusen hanne haar benen staan nam de schaamlip met mijn ene hand vast prikte de naad erin en spoot de vloeistof erin.

goed hanne we gaan nu nog even je clitoris laten groeien ik ga deze zuignap op je vagina plaatsen en dan de lucht eruit zuigen. Je eal zien dat je clitoris zal hroeien. Ik plaatste de zuignap op haar vagina en trok met het pompje de lucht eruit. Je zag dat hanne dit niet leuk vond. Auw riep hanne stop het is ver genoeg. Ik luisterde niet en trok nog meer kucht eruit. Na vijf minuten haalde ik de zuignap eraf en zei dat dit oke was.

"Hanne je mag even op handen en knieën op de tafel gaan zitten". waarom dokter vroeg Hanne. "Wel hanne ik ga zodadelijk even via deze manier een laatste keer in je vagina voelen. Via deze weg kan ik er sneller en gemakkelijker in voelen". Hanne plaatste zich in deze houding en ik ging achter haar staan. Ik vroeg haar om rustig te ontspannen en dat ik zodadelijk een vinger ging inbrengen. "Oke hanne ik ga nu een vinger inbrengen".Ik bracht zonder enig probleem mijn vinger in haar en bevoelde haar vagina nogmaals. "Hanne dit voelt redelijk ok dus ik breng nog even een extra vinger in". dqt is allemaal in orde hoor Hanne. Hanne ik ga nu even nog een spuitje in je schaamlipjes moeten geven dat moet van jouw school. "Hanne om te xontroleren ofdat je een gezond meisje bent ga ik je vragen om jezelf even te vingeren zodat ok naar je hartslag kan luisteren" Je mag je even voor de laatste ker terug op je rug leggen en je benen spreiden want ik ga om dit onderzoek af te ronden nog even een tampon bij je inbrengen" ik stak er een in hr en zei dat het ok was.

Na deze onderzoeken dacht Hanne dat het gedaan was en maakte aanstalten om recht te gaan staan, ze deed haar onderbroekje weer aan en ik deed mijn handschoenen uit. Ik vertelde Hanne: 'Hanne ik moet bekennen dat ik deze morgen je mama aan de lijn had?' hanne vroeg me waarom haar mama mij had opgebeld. 'Ze vertelde me dat je soms nogal pijn hebt aan je poep, klopt dat?'. Hanne keek in het rond en zei bang dat het waar was maar dat ze er nu geen pijn aan had. ik vroeg haar waar ze soms pijn had. ze vertelde me dat wanneer ze soms naar het toilet ging ze nogal eens pijn had.

'Goed Hanne, ik weet dat je dit niet graag zult horen maar je mama heeft me wel gevraagd om hier even naar te kijken. Ik zou je dus willen vragen om even je onderbroekje weer uit te doen en met je buik op de tafel weer te gaan liggen.' Hanne zei dat ze dit oke vond en deed haar broekje weer uit en ging liggen. terwijl ze dit deed trok ik weer nieuwe handschoenen aan en ging bij haar staan. 'ok Hanne, je mag nu eerst even je benen lichtjes spreiden en met je beide handen je billetjes openhouden, zo kan ik er beter naar kijken'.'ok dat ziet er een beetje rood uit maar geen rede tot paniek hor dat gaat vanzelf weer over". Plots zonder iets te zeggen stak ik in een keer men wijsvinger in haar poepgaatje. Hanne schrok enorm en ik voelde hoe de anus van Hanne rond men vinger spande. "Ok Hanne aan de binnenkant ben je ook in orde" ik haalde mijn vinger weer uit haar keek naar mijn handschoen en zag dat deze vuil was, ik gooide hem meteen weg.

goed hanne dat is ok in orde om af te ronden zou ik nog voor een laatste keer naar je vagina moeten kijken. Je mag je dus nog even op je rug leggen dan kan ik de tampon er even terug uithalen. Ze legde zich neer en ik haalde deze eruit. Hanne nu ga ik nog even met deze staf met elektriciteit je gevoeligheid controleren. je moet geen bang hebben ik ga gewoon soms kort tegen je vagina komen om je gevoel te testen. Je mag je benen zo ver mogelijk optrekken en spreiden. Ik nam het toestel zette het aan en ging met het toestel richting haar vagina.  Ik tikte met de staaf tegen haa schaamlippen en hoorde haar kreunen van de pijn. 

Oke nu gan we dat nog een paar kee doen waronder tegen je clitoris enzo. Niet schrikken en ik deed dit. het enige wat er in de kamer te horen was was de elktriciteit die op de vagiba kwam en het geroep van hanne. Oke hanne even pauze ik ga nu even een klemmetje op je lipjes zetten dan doe ik het opnieuw deze keer zal het meer pijn doen dus ga ik je vastmaken. Ik maakte ze vast en begon bij iedere aanraken spartelde ze en riep ze van de pijn. Oke hanne we zijn bijna klaar om af te ronden steek ik het staafje even in je vagina. Ik deed het en zag hoe hanne het uithuilde van de pijn. Ik stak de tampon terug en liet haar gaan