Gebruiker beoordeling: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het verhaal speelt zich af toen ik ongeveer 13 jaar was. ik samen met mijn nicht en twee neven waren alleen bij mijn oma thuis. Mijn oma vertelde ons dat ze tijdens de namiddag ergens naartoe moest en dat wij alleen moesten thuisblijven. 

Het was zover mijn oma was weg en met ons vieren waren we aan het vertellen over school. Na veel vertellen kwamen we bij het onderwerp van de schoolarts. Plotseling stelde mijn nicht voor om dit een keertje na te spelen indien wij dit ook zouden willen. Aangezien ik de schoolarts vroeger niet erg vond stemde ik toe. Mijn twee andere neven volgde ook al snel. 

Mijn nicht stelde voor om het onderzoek boven te laten doorgaan. Ze vertelde ons dat een slaapkamer een klaslokaal moest voorstellen, een andere de wachtzaal, nog een andere de omkleedruimte en de laatste als onderzoekskamer. aangezien ze als dokter studeerde wist ze wat ze ging doen. Ze vertelde ons dat we in het klaslokaal moesten wachten totdat ze ons kwam halen. Daarna mochten we haar volgen en de onderzoeken ondergaan. Voordat ze de eerste patient meenam vertelde ze ons nog uitdrukkelijk dat het belangrijk was om niet in de onderzoekskamer zomaar binnen te komen. Ze gebruikte als bevel: je zou het zelf ook niet leuk vinden als je net op de onderzoekstafel bloot ligt let je piemel bloot als er iemand zou binnenkomen!. We gehoorzaamde en bleven rustig in het lokaal

toen kwam ze en zei ze dat het aan mij was. Aangezien ik ongeveer even oud als haar ben vroeg ze of ik het zeker niet erg vond om dit te ondergaan. Ik vond het niet erg en ze zei dat ze dat leuk vond om te horen. Ze nam me mee naar de onderzoekskamer en stelde een aantal standaard vragen. Na een tijdje vroeg ze ook vragen zoals heb je al een vriendin gehad, heb je al eens gemastruveert,....  Daarna zei ze dat ik mijn schoenen mocht uittrekken en dat ze mij ging Meten. Ze nam mijn lengte en vertelde dat ze nog een gehoor en leestest ging afnemen, dit deed ze dan ook. Daarna zei ze dat het tijd werd voor het echte onderzoek en ze vroeg mij om in de omkleedkamer mij volledig uit te kleden en enkel men ondebroekje nog aan te houden. 

Toen ik hiermee klaar was kwam ze mij uit de kamer halen en ging met mijn naar de onderzoeksruiMte. Ze vroeg om even op de weegschaal te gaan staan, wat ik ook deed. Ze vroeg ook om even voor haar te komen staan en even met mijn rug naar haar voorover te buigen. Ik voelde hoe ze mijn rug bevoelde en daarmee deed ze ook mijn onderbroekje een klein beetje naar beneden om mijn ruggengraat volledig te kunnen controleren. 

Toen ze hiermee klaar was vroeg ze om mij even om te draaien. Ze nam een flesje uit een kast en deed wat vloeistof op haar handen. Ze masseerde het in haar handen en kwam terug. Ik vroeg wat ze deed aangezien ik het niet goed kende. Ze vertelde me dat het een vloeistof was om haar handen mee te desinfecteren. Ik stelde haar de vraag waarom ze dit deed, waarop zei antwoorde: ik ga zodadelijk even aan je teelballetjes moeten voelen en je bent niet de enigste jongen wiens teelballetjes ik onderzoek. Ik hou het graag hygienisch. Ik zei dat ik het begreep en vroeg haar wat ze ging doen. Ze vertelde me dat ik zodadelijk op de achterkant van mijn hand moest blazen en dat zij heel even met een hand in men onderbroekje ging voelen. Ze garandeerde me dat ze maar zeer kort aan men teelballetjes ging voelen om enkel het volume te meten en te contdoleren of alles in orde was. Ik knikte vol spanning mijn hoofd. Ze vroeg of ik wou blazen op mijn hand en stak een hand in men onderbroekje. Ze voelde kort aan men balletjes en zei dat ze maar een balletje kon vinden. Ze zei me ook dat ik me geen zorgen hoefde te maken want dat ze het zodadelijk opnieuw ging controleren. 

Na dit onderzoekje schreef ze een aantal zaken op en vroeg me om haar eventjes te volgen. Toen ik haar volgde zei ze me dat ze wou dat ik even ging plassen om zo mijn urine te kunnen controleren. Ze ging voor mij het toilet in en legde een bakje in het toilet. Ze zei me dat ik mocht plassen en dat wanneer ik klaar was niet mocht doortrekken maar haar enkel hoefde te roepen. Toen ik klaar was riep ik haar, ze goot de urine in een buisje en zei me dat het voor het labo was. Toen ik het toilet wilde verlaten zei ze me dat ik Even nog terug in het kotje mocht waarin zij ook zt. Ze vertelde me: je hebt zonet geplast en ik zou graag willen onderzoeken hoe je eikel nu is, je mag je onderbroekje even laten zakken. Toen ik dat hat gedaan zei ze dat ik niet mocht schrikken. Ze trok mijn velketje naa achteren. Ze vertelde me dat ik na het plasen mijn eikel moet afdrogen aangezien die anders gaat schimmelen. Daana mocht ik haarterug volgen naar de onderzoekskamer.

Daar aangekomen zei ze mij dat ze nu mijn verdere lichaam ging controleren. Ze vroeg me om even op de onderzoekstafel te komen zitten. ze nam een spuitje uit haar tas en prikte hiermee in mijn arm. Toen ze hiermee klaar was plakte ze een pleister op mijn arm en zei dat dit in orde was. Ze vroeg me om even op een rechte lijn te wandelen zodat ze mijn benen kon bekijken. Ze vertelde me dat mijn benen in orde waren en dat er geen problemen mee waren.

Daarna vroeg ze me om terug op de onderzoekstafel te gaan liggen. Ze zei me dat ik geen bang hoefde te hebben en dat ze eventjes naar mijn hart ging luisteren. na dit kleine onderzoekje ging ze even aan mijn buik voelen. Ze duwde op een aantal plaatsen en vroeg telkens of ik ergens pijn had. Ik zei haar dat ik geen pijn voelde en ze ging over naar het volgende onderzoek. Ze ging nu mijn benen en voeten controleren. Ze duwde en trok wat aan mijn voeten en benen. Ze ging aan haar bureau zitten en zei me dat ze nu een aantal zaken moest uitschrijven. Terwijl zij bezig was moest ik even wachten op de onderzoekstafel.

Toen ze klaar was met schrijven kwam ze terug naar de onderzoekstafel en zei me dat ze minder goed nieuws had. Ik vroeg haar wat ze bedoelde waarop zij mij antwoordde: "We zijn bijna klaar met het onderzoek maar ik zou nog een onderzoekje moeten doen". Ik vrroeg haar wat ze bedoelde waarop zei antwoordde: "Ik weet dat jongens dit niet zo leuk zullen vinden maar ik ga zodadelijk toch hel even naar jouw piemeltje moeten kijken. Je hoeft zeker geen bang te hebben want ik ga enkel even nakijken of jij en gezonde jongen bent " ik werd een vetje netveus en vroeg har of dit echt wel nodig was waarop de dokter zei: "of je nu wilt of niet ik zal zodadelijk even jouw piemeltje moeten controleren want ook dat moet in orde zijn." Ze vroeg me om mijn onderbroekje uit te doen en op mijn rug op de onderzoekstafel te gaan liggen. Ze nam de lamp die boven het bed hing en richte deze naar mijn geslacht. Ze nam een paar handschoenen en trok deze aan terwijl ze dit deed vroeg zE mij ofdat ik soms pijn heb aan mijn piemel. Ik zei van niet en ze zei ok. Toen ze klaar was met de handschoenen vroeg ze: kan jij eerst heel even zelf je velletje omlaag doen. Ik deed dit en ze zei dat ik het goed deed. Daarna zei ze: nu ga ik heel even hetzelfde doen, je hoeft dus geen schrik te hebben. Terwijl zei dit ook deed vertelde ze mij dat ze vond dat ii mijn piemel goed waste. Terwijl ze hier nog mee bezig was vertelde ze: ik ga nu je velketje zo ver mogelijk omkaag doen, het kan goed zijn dat dit een beetje pijn zal doen maar toch zal het moeten ze deed dit en dit deed inderdaad een beetje pijn. Toen ze daarmee klaar was zei ze dat ze nog een keer aan mijn balletjes ging voelen. Deze keer had ze wel beide balketjes gevonden dus ze zei dat dit ook ok was.

Toen ik dacht dat het onderzoek klaar was zei ze mij dat dit nog niet het geval was. Ik vroeg haar wat ze nog ging onderzoeken waarop zij zei: we gaan nog even jouw piemeltje beter bekijken, het is namelijk verplicht dat wij ook de piemel moeten controleren als deze in een errectie staat. ze vroeg mij daarom: kan jij jouw piemel even stijf maken aub. Als je daarmee klaar bent roep je me maar want ik noteer een aantal zaken. Terwijl ik mijn piemel stijf maakte schreef zij een aantal zaken op. 

Toen ik klaar was  zei ze miJ: ik ga nu controleren of je velletje ook zo voldoende omlaag kan gaan. Dit is ook zeer belangrijk tijdens het vrijen vertelde ze mij. Ik vroeg haar hoe ze dit ging doen waarop zij zei: zodadelijk ga ik jou vragen om even naar het plafond te kujken, terwijl jij dit doet ga ik eerst even jouw liezen controleren. Als ik daamee Klaar ben ga ik plotseling zonder jij het weet jouw velletje stevig omlag trekKen zoals dit gebeurd tijdens het neuken. Het is belangrijk dat jij niets doet en oo niet wegtrekt. Ik wet uit ervaring dat dit onderzoekje niet zo leuk is maar toch zal het even moeten. Voor jouw en mijn veiligheid maak ik jouw benen even vast aan de tafel aangezien ik weet dt veel jongetjes hier wel eens durven schrikken.ook zal ik nadat ik dit heb gedaan even met een otoscoop ik jouw plasbuisje kijken. Het is belangrijk dat je dan zeker niet beweegt. Ze deeddeze twee onderoeken en vertelde me dat ales in orde was. 

toen ze klaar was vertelde ze: om af te ronden ga ik nog even in jouw poep moeten voelen. Ik vroeg haar zenuwachtig wat ze bedoelde. Ze zei me: je hoeft geen bang te hebben. Ik weet dat dit raar klinkt toch is het niets om je zorgen over te maken. Zoeadelijk ga ik je vragen om even op handen en knieen op de tafel te komen zitten. Terwijl jij dit doet trek ik handschoenen aan. dit doe ik alleen maar omdat je zelf ook wel weet dat een poep vies kan zijn. Ik zal daarna een beetje glijmiddel aan een vinger doen. Wanneer jij klaar bent zal ik deze in jouw poep inbrengen. Dit gaat zeker geen pijn doen maar zal enkel een beetje vervelend aanvoelen. Terwijl ik dit doe ga ik met mijn andere hand en dat ga je niet zo leuk vinden aan je piemel voelen. het gaat zeker geen pij doen maar normaal gezien zal er tijdens dit onderzoekje wel een beetje voorvocht uit jouw piemel komen. Dit is zeker niet erg en wel normaal. Wanneer we daarmee klaar zijn ga ik mijn vinger uit je halen. 

Na dit minder leuke onderzoek zei ze dat ze nog even een prikje in mijn piemeltje moest geven en dat ik zeker niet mocht bewegen.

Om het onderzoek volledig af te ronden ga ik je vragen om een spermastaal te leveren onder mijn toezicht. 

Toen we klaar waren vroeg ze mij ofdat ik haar ook zou kunnen onderzoeken ik zei dat ik mij ging douchen en een jas ging aantrekken en dat zei dan mijn patient mocht zijn. Toen ik klaar was ging ik naar de wachtkamer en vroeg haar mij te volgen. ikvrorg haar zichzelf volledig uit te kleden fn enkfl nog haar bh en slipje aan te houden  

Ik deed de normale onderzoeken en vroeg haar dan om even te gaan liggen en haar slipje uit te trekken. Ik deed handschoenen aan en ging aande tafel staan. Ik legde haar uit dat ik even in haar vaginz ging voelen. Ik deed haar benen uit elkaar en keek eerst even naar haar schaamlippen ik zei dat ik dan ook even eraan moest voelen en trok ze wat open. Nu vroeg ik haar om de benen wat op de trekken zodat ik de vagina beter kon onderzoeken. Om te beginnen voelde ik met twee vingers en zei dat het ok was. 

Daarna vroeg ik haar om even als een hobdje te gaan zitten. Toen ze dit deed voelde ii opnieuw met twee vingers in haar vagina maar deze keer voelde ik veel dieper en hoorde af en toe een beetje gekreun. Hierna vertelde ik haar dat ik ook even in haar poep zou moeten voelen waarna ze onmiddellijk zei dat ze dit niet wou. Ikvertelde haar dat het toch zou moeten of ze nu wilde ofniet. Ze bleef een minuut ofvijf protesteren waarna ze uiteindelijk zei dat ik het niet mocht doen. 

Toen ze nog steeds als hondje zat voelde ii nog even in haar vagina. Daarna trok ik stiekem.

Wordt vervolgd