Gebruiker beoordeling: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Toen ik 15 was ging het eigelijk het zelfde tot ik naar de arts ging, deze was een bekende van thuis dus we hebben eerst wat verteld. Toen zij ze we gaan beginnen, moest mijn onderbroek uit doen. Rond lopen wat oefeningen doen, kon even gaan zitten even wat vragen beantwoorden. Moest even bij haar komen staan, op de hand blazen toen op bank gaan liggen. Mij balzak werd volledig onderzocht waardoor ik een halve erectie kreeg, hierna trok ze mijn voor huid nog naar achter.Hierna was ik klaar en kon me aankleden.

Op mijn 18e de keuringmilitairdienst,na een uitleg over wat er ging gebeuren moesten we in een potje plassen. Hierna een vragenlijst  invullen een uur lang. Toen moesten we naar de verpleegkundige met ontkleed bovenlijf. Bloebdruk werd opgenomen, we werden  gewogen, ogen en gehoor werd getest en bloed afgenomen.

Even moeten wachten om naar de arts te gaan. Ik werd geroepen door een man van ongeveer 50 jaar, liep achter hem aan naar de onderzoekskamer. Doe de deur maar dicht en doe de rest van de kleren uit. Hij vroeg van alles en schreef vanalles op. Moest ook hier rond lopen en van alle oeffeningen doen, zitten bukken hurken en zo. Dan moest ik op de onderzoekstafel gaan liggen en luisterde de dokter naar longen en hart en onderzocht mijn buik, mijn voeten en hierna een uitgebreid onderzoek van de balzak en voorhuid. Hierdoor had ik een halve erectie. Ik moest mijn benen uit elkaar doen waarna hij een anaal prostaat onderzoek deed. Hierdoor was mijn erectie kompleet maar hij zei er niets van. Toen dit klaar was kon ik mij aankleden en gaan. Zelf heb ik deze onderzoeken nooit vervelend gevonden, ook niet dat ik meteen alles uit moest doen. Hierna heb ik nooit meer zo een grondige keuring gehad.